diumenge, 27 de febrer del 2011

VICTÒRIES DELS CADETS!

TORDERA 0 – CADET “A”. ÉS BONIC GUANYAR!.

Els cadets han tornat a guanyar!, i tan de bo el triomf els serveixi per recuperar l’ autoconfiança d’ un equip amb masses dubtes en les darreres jornades.

El partit s’ ha encarrilat aviat amb el gol en els minuts inicials aconseguit per Miguel Mayor. Però els nervis i l’ ansietat per assegurar el retrobament amb la victòria ha fet aparèixer algunes imprecisions durant la primera part.

Però en els instants inicials de la segona Guillem Solà ha marcat el segon i el gol ha estat balsàmic doncs l’ equip ha dominat i controlat el partit amb claredat i les ocasions de gol s’ han succeït. Els locals s’ han posat nerviosos i l’ àrbitre ha expulsat a dos jugadors i el partit ja no es podia escapar. Guillem Solà ha marcat el tercer i el triomf s’ ha confirmat.

SANT HILARI 1 - CADET “B” 3. RÒSSEC!



Nova victòria dels cadets que continuen encadenat triomfs i per tant enganxats a la lluita per una lliga, de valor simbòlic (el fet de tenir ja un equip a primera no possibilitaria l’ ascens), però que manté l’ equip endollat i il•lusionat jornada rere jornada.

A Sant Hilari el partit no ha estat fàcil, els locals han proposat un futbol molt físic i els nostres, tots de primer any, han hagut de sobreposar-se a les adversitats. Jordi de la Barrera ha obert el marcador, el locals han empatat i Ferran ha tornat avançar el Farners en una primera part amb moltes alternatives.

En la segona, els locals pressionaven de valent, però els nostres s’ han multiplicat en l’ esforç per mantenir el resultat i després ha aparegut Pau Casas per marcar un gol extraordinari que ha certificat la victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada