diumenge, 27 de febrer del 2011

JORNADA POSITIVA PELS JUVENILS!

LLORET 2 – JUVENIL “A” 2. BON PUNT!

Els juvenils han sumat un empat en un camp molt complicat com el de Lloret, però el cert és que han disposat de moltes oportunitats per poder endur-se inclús la victòria.

El partit ha començat bé, els nostres ben posicionats dominaven el partit i sovintejaven l’ àrea contrària i una gran centrada de Joan l’ ha rematat de manera espectacular Restru obrint el marcador.

En cinc minuts tot s’ ha complicat, dos gols dels locals, en les seves úniques arribades han capgirat el marcador. Però l’ equip s’ ha sabut refer i en els darrers minuts de la primera part un espectacular gol de Joel han equilibrat el partit.

En la segona part el partit ha tingut més alternatives, el Lloret ha dominat moltes fases però els nostres, a la contra, han gaudit d’ oportunitats molts clares que no han acabat pujant al marcador.

Al final bon regust per l’ empat aconseguit però amb la sensació de que poques vegades es disposarà de tantes oportunitats per guanyar a un camp tant complicat.

JUVENIL “B” 4 – SANT GREGORI 1. RETROBANT-SE !

Després d’ un inici de segona volta titubejant pel que fa al seu joc, l’ equip ha redreçat el rumb i recupera bones sensacions futbolístiques que condueixen a partits còmodes on l’ equip guanya amb superioritat i solvència.

La primera part ha estat espectacular pel que fa a la generació d’ ocasions de gol, que podien haver suposat un marcador d’ escàndol. Finalment han estat tres els gols aconseguits, algun dels quals de molt bella factura.

En la segona, amb el partit encarrilat, l’ equip ha continuat cercant bones combinacions sense bona fortuna en el seu tram final. Però ni tan sols el gol visitant de penal ha fet perillar mai el resultat.

Els autors dels gols han estat: Guillem Brugué (2), Kevin Ballo i Marquez.

I la gran notícia de la jornada ha estat el retorn als terrenys de joc, després de la seva greu lesió, de Lluis Luch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada