diumenge, 20 de febrer del 2011

CARAM AMB L’ INFANTIL “A”!



BAIX TER 0 – INFANTIL “A” 2. VA PER TU, ARNAU!

La notícia negativa de la jornada ha estat la lesió produïda durant el partit per part del nostre jugador Arnau Funollet que s’ ha trencat cúbit i radi i ha estat intervingut amb èxit, al que li desitgem una ràpida i plena recuperació.

Pel que fa al partit l’ equip ha aconseguit un nou triomf, que el permet continuar amb la seva ratxa immaculada de victòries en el 2011. El partit Farners ha sabut controlar més el partit i ha sabut guanyar el partit amb els dos gols aconseguits per David Olivares i demostrant una gran solidesa defensiva que li han permès no passar ensurts i assegurar tres punts més.

PALAFRUGELL 4 – INFANTIL “B” 3. REACCIÓ TARDANA!

L’ equip ha mostrat dues cares molt diferenciades, la primera en la que ha estat superat pel seu rival, amb moltes imprecisions i que ha servit per situar un tres a cero sense apel.latius.

Però l’ equip ha reaccionat, ha sabut dominar i crear ocasions, ha posat emoció i gols, però li ha faltat temps per completar la remuntada. Els gols de Moha (2) i Karim han estat infructuosos malgrat l’ esforç i el treball de l’ equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada