diumenge, 27 de febrer del 2011

FARNERS 3 –TONA 1. ENTOSSUDITS A MANTENIR L’ IL•LUSIÓ !

Les xifres ja ens diuen que el Farners està fent la millor campanya de la seva història, i el balanç de resultats de l’ equip a casa està fent que els afeccionats mantinguin la il•lusió de poder fer més gran la gesta a final de temporada.

El Farners ha aconseguit els tres punts després de desfer-se amb certa facilitat Tona. La primera part ha tingut el control absolut dels nostres, que s’ han estrenat al m.23 amb un gran gol de Pitu Riart. A partir d'aquest moment els locals han provar sort, sense massa èxit, una i altra vegada. Però la persistència ha tingut la seva recompensa quan a un minut del descans (m.44) han aconseguit el segon gol, aquest obra del juvenil Ricky Solà. Així s'ha arribat a la mitja part.

A la represa, els visitants han escurçat diferències amb un gol des del punt de penal. Tot i això, el Farners mai ha vist perillar la victòria, i encara menys quan vint minuts més tard (m.78) de nou Ricky Solà, en una jugada de traca i mocador, ha establert el definitiu 3-1.