diumenge, 6 de febrer del 2011

ELS JUVENILS CONTINUEN SUMANT!

JUVENIL “A” 1 – RODA DE TER 1. REGALANT MIG PARTIT!
Els juvenils no han existit en la primera part on no han tingut idees en la construcció del joc, ni han estat afortunats en la pressió defensiva, no han creat ni han destruït, i amb aquest panorama els visitants ordenats s’ han avançat en el marcador.

En la segona els nostres , a remolc, si que han mostrat una bona actitud, i han anat a pel partit, han arribat les oportunitats i el gol de Restru a falta de mitja hora. I l’ equip ha seguit dominant, amb més cor que cap, amb voluntat i precipitació, però malgrat l’ esforç, la victòria no ha arribat. Els visitants s’ han defensat a pany i forrellat, perdent temps i demanant l' hora,  tot i jugar els darrers minuts amb un jugador més després de l’ expulsió justa i necessària de Sergi Bas.

LA SALLE G. 0 – JUVENIL “B” 2. VICTÒRIA AMB POCA PUNTERIA!
Nou triomf dels juvenils, que podia ser molt més ample si l’ equip hagués tingut punteria en els metres finals.

Una primera part digne, de desgast del voluntariós rivals, en la que s’ ha marcat els gols i en el que l’ equip ha demostrat ser superior, ha donat pas a una segona on el Farners no ha està brillant, amb els punts assegurats, no s’ ha sabut incrementar la renda de gols, i no pas per manca d’ oportunitats doncs inclús s’ ha fallat un penal.
Marquez i Brugada han estat els autors dels gols.

Els juvenils continuaran segons a la taula classificatòria, posició que posaran en joc el proper diumenge a les 16:00 en front al Fornells.