diumenge, 13 de febrer del 2011

L’ INFANTIL “A” CONTINUA DONANT-NOS ALEGRIES


INFANTIL “A” 4 – PERALADA 2. IMPRESSIONANTS!

Els infantils continuen encadenant victòries en un 2011 impressionant. I aquesta vegada la víctima ha estat el tercer classificat del campionat, que ha vist com el Farners el superava en un partit molt complert, i sobre tot una gran primera part que ha encarrilat el partit.

Un gol de Pau Casadellà i una golàs de Francesc Peracaula han posat avantatge al marcador abans del descans. Després els visitants han reaccionat, hi ha hagut intercanvi de cops, però l’ equip s’ ha mostrat ferm i els dos gols de David Olivares han contrarestat els del Peralada i han arrodonit un molt bon partit i un gran resultat d’ un equip que s’ està situant en una classificació històrica.

INFANTIL “B” 3 – CELRÀ 5. INGRAT FINAL!

En els temps de descompte exageradament llarg els visitants han aconseguit dos gols i han vist esfumar les possibilitats dels nostres de puntuar. El partit no ha estat espectacular, però si entretingut i els gols de Souphian i Moha (2) han fet concebre esperances de puntuar per un equip que ha treballat per tenir millor sort.

INFANTIL “A” 1 – GARROTXA 5. INFERIORITAT FÍSICA!
El nostres infantils de primer any s’ han vist superats per un equip molt diferent al de la primera volta per part dels garrotxins.
Els dos equips ocupen la zona d’ alta de la classificació, per tant sense cap possibilitat de descens, els dos equips tenen un equip “A” a la categoria superior, és a dir que no poden pujar de categoria, per tant sense cap urgència classificatòria s’ esperava un bon partit igualat com el de la primera volta amb dos bons conjunts de primer any. Però el rival ha decidit portar un equip molt reforçat amb jugadors físicament superiors i no han donat cap opció als nostres que han presentat la seva batalla futbolística habitual però s’ han vist superats en la lluita cos a cos.
El gol del Farners l’ ha marcat Edu Masmiquel.
No deixeu de visitar la crònica molt interessant de l´entrenador en el seu blog: http://eduardmasmiquel.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada