diumenge, 20 de febrer del 2011

FARNERS “B” 2 – BREDA 2. GESTA PER FRENAR AL LÍDER!

Quin partit el que s’ ha viscut a Santa Coloma! Difícil de jugar per la’ enorme passió i set de revenja la graderia. Però en el que els jugadors han estat a molt bon nivell i han estat capaços d’ empatar amb el líder malgrat jugar més de vuitanta minuts en inferioritat numèrica.

El partit s’ ha complicat d’ entrada doncs en el minut 7 els visitants s’ han avançat en el marcador i acte seguit l’ àrbitre ha decidit expulsar a David Medina. Sense porter a la banqueta, el capità Gerard Tello s’ ha enfundat els guants i l’ equip ha tret forces de manera espectacular.

Han arribat els grans gols de Marc Tornaca i Josep Fernandez i tothom ha embogit amb un equip que multiplicava esforços i no concedia cap oportunitat a un rival superior en la classificació i en quantitat de jugadors però no en cor.

Tothom sabia que la segona part es faria molt llarga, ha calgut el compromís del lesionat Albert Casassayes que ha defensat la porteria en la segona part. Els nostres, al límit de les forces, han aguantat molts minuts el triomf, però en una d’ aquelles jugades difícils d’ entendre del nostre futbol (el jugador atès per una entrada és obligat a esperar molts minuts a la banda sense obtenir el permís de reintegrar-se en el camp)i el Breda amb dos jugadors més ha obtingut l’ empat.

Però l’ empat no s’ escaparia, no només perquè el treball defensiu dels nostres ha estat brutal, sinó perquè en el darrer instant Marc Tornaca ha gaudit d’una oportunitat que hagués estat la cirereta del pastís, però la bona actuació del porter visitant ha evitat.

Gran partit i magnífic resultat pel Farners “B” que ha demostrat que amb esforç solidari és capaç de plantar cara a qualsevol rival.

4 comentaris:

  1. L´aficio genial els hooligans el millor del mon .AH sr´´ Fut´´ les mares i pares dels jugadors del farners b n´hi som folloneres n´hi busquem merdes en lloc .Ja us agradaria tenir aquesta aficio el primer equip. VISACA EL FARNERS B ELS HOOLIGANS I TOTS ELS QUE DIUMENGUE RERA DIUMENGUE FASI FRED O CALOR ANIMEM AQEST EQUIP

    ResponElimina
  2. Com ha sigut el comportament de l'afició local?? D'això no cal parlar-ne oi?? Avui podríem dir que el Breda ha sortit "viu" de farners. Vaia tela.

    ResponElimina
  3. La gent del Farners "B" volem agraïr amb en Fut la seva col.laboració en el partit, per voler fer de delegat en un partit tant difícil.

    ResponElimina