diumenge, 20 de febrer del 2011

ELS CADETS CONTINUEN SUMANT!

CADET “A” 1 – E.F. SANT FELIU DE GUIXOLS 1. DÉJÀ VU!
Hem tornat ha reviure un partit dels nostres cadets instal•lats en l’ infortuni , que són capaços de superar als seus rivals en diverses fases del partit, però acaben pagant molt cars els seus errors.

El Farners s’ avançat en el marcador, Albert Dalmau aprofita el refús del porter en un bon xut de Jordi Dalmau i inaugura el marcador. El partit no és brillant i permet ocasions en les dues àrees.

Albert Dalmau en una gran jugada individual i Aleix Coromines en la segona en una franca rematada estan molt a prop del gol, però la sentència no arriba i algunes imprecisions defensives concedeixen l’ oportunitat als visitants per un empat que ja no es podrà canviar.

CADET “B” 5 – VILOBÍ 1. VICTÒRIA FOLGADA! 


Victòria dels cadets que en un partit sense sobresalts han superat al seu rival i han guanyat amb claredat.
Els partit s’ ha encarrilat aviat i els dos equips han semblat conformar-se amb el seu rol  de dominador i dominat  i  l’ encontre s’ ha afrontat amb relativa tranquil·litat,
Ferran (2),  Pau Casas, Jonatan Tórtoras i Miguel  han estat els golejadors del partit, que ha servit per sumar un nova victòria i continuar enganxat a les primeres posicions de la taula classificatòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada