diumenge, 20 de febrer del 2011

SORT DIVERSA EN JUVENILS!

JUVENIL “A” 0 – BISBALENC 3. FI A LA RATXA!
Després de cinc jornades consecutives d’ imbatibilitat (quatre victòries), el Juvenil ha mostrat la seva pitjor cara i s’ ha vist superat amb rotunditat pel Bisbalenc.
Titubejants en defensa,  desapareguts al centre del camp i desactivats en atac l’ equip no ha ofert   una bona imatge i ha anat a remolc d’ un rival que ha donat sempre l’ impressió de tenir el partit controlat.
Els visitants s’ han trobat amb el partit de cara doncs en el minut vint ja guanyaven per 0 a 2, i els nostres han estat incapaços de capgirar la dinàmica del partit i ni el clar penal que no s’ ha xiulat en la primera part a l’ àrea visitant pot servir d’ excusa per la derrota.

LA CELLERA 1 – JUVENIL “B” 6. TORNEN ELS GOLS!
Després de diverses jornades en que l’ equip li ha costat veure porteria, i  en  les que no s’ aconseguia  materialitzar amb comoditat  les ocasions que es creaven, els juvenils s’ han retrobat amb el gol i han aconseguit doblegar amb efectivitat la resistència local.
Des del principi s’ ha vist que el Farners no estava disposat a fer concessions i ha anat a pel partit, però ha estat en la segona part (quatre gols) quan els nostres han cimentat la golejada.
Abdelah ha esta un dels protagonistes del partit amb la consecució de quatre gols i han completat el resultat els gols de Jordi Brugada i Albert Vinyets.