diumenge, 20 de febrer del 2011

AVIÀ 2 –FARNERS 1. MEREIXEN MILLOR SORT!

El Farners ha caigut derrotat injustament al camp de l'Avià, que ha tingut molta més eficàcia que els nostres que han dominat en la primera part. Un cop de cap de Reyes que s’ ha estavellat al travesser ha estat l'ocasió més clara (15'), però l'Avià  s' ha trobat amb un gol al límit del descans en la primera oportunitat.

Després del descans, els locals han marcat un golàs per l'escaire des de 35 metres i en els seus millors moments, haurien pogut decidir amb el 3-0, però Riart ha evitar el gol des de sota els pals (62'). En el tram final, el domini del Farners ha estat rotund. Ja hauria pogut marcar abans del 2-1 materialitzat per Raul amb el cap. I en els últims minuts, el setge farnesenc ha significat bones oportunitats per a Ricky (89') i sobretot per al debutant David Suárez (92').

Com a mínim els nostres han salvat el goal-average, ja que a Santa Coloma van guanyar per 3-1.