diumenge, 6 de febrer del 2011

TAMBÉ PUNTUEN ELS CADETS!

CADET “B” 4 – RACING BLANENC 3. QUINZENA VICTÒRIA!
Nou triomf del cadet que s’ ha esdevingut gràcies a uns primers minuts brillants que han encarrilat el partit. Sortida en tromba dels nostres que han situat un 3 a 0 en el marcador que ha semblat sentenciar el partit.

Però els visitants no s’han rendit, i han anat retallant diferències, afortunadament instants després del segon gol del Racing ha arribat el quart del Farners que ha esvaït el patiment, que no s’ hauria d’ haver donat si els nostres haguessin aprofitat alguna de les diverses oportunitats de gol de les que han disposat.

El nou gol visitant en els darrers minuts ha maquillat el resultat però no ha impedit que l’ equip sumés la quinzena victòria de la temporada, que per un equip de primer any és una fita extraordinària, que esperem tingui continuïtat, ja que queda encara molta lliga.

Els gols han estat aconseguits per: Jordi De La Barrera (2), Albert Casellas i Pau Casas.

CADET “A” 1 – BASE ROSES 1. EMPAT SENSE ESPURNA!.

Partit molt fluix el que ens han ofert els dos equips en un  encontre que no passarà a la història del futbol.
Els nostres  s’ han avançat en el marcador  amb un penal  tant clar com mereixedor de la expulsió que no s’ ha produït. El gol l' ha aconseguit Guillem Solà.  Però poca més producció futbolística, i el partit ha anat transcorrent  sense masses sobresalts.
Però ja en la segona part, en una jugada aïllada,  ha arribat el gol visitant  i llavors l’ equip ha estat incapaç de sobreposar-se i tornar a desequilibrar el partit.
En definitiva el cadet continua amb el seu tarannà  camaleònic i oferint-nos jornades irregulars,  serà important que l’ equip recuperi lesionats i ens torni a obsequiar amb bones actuacions.
L’ equip segueix  sense perdre a casa i és bo que quan no està lluït futbolísticament,  sigui capaç de no perdre el partit.