diumenge, 13 de febrer del 2011

FARNERS 2 - PREMIÀ DE DALT 1. LLICÈNCIA PER SOMIAR!


Nou triomf importantíssim del nostre primer equip que continuar fent-nos somiar amb la possibilitat històrica, complicada però possible, d’ aconseguir l’ ascens a Primera Catalana.

El partit no ha esta fàcil, el Premià és un bon equip, però el Farners ha sortit amb l’ objectiu de ser el propietari de la pilota i ho ha aconseguit en la primera part amb un percentatge de possessió molt alt davant d’ un rival, ben posicionat en defensa, que impedia que es veiessin oportunitats clares. Però un penal clar ha propiciat que Pau Gusó obrís el marcador en la primera part.

I als inicis de la segona un xut afortunat de Criado ha significat el segon gol i el partit s’ ha transformat doncs els visitants, a la desesperada s’ han llençat a l’ atac i en el joc d’ anada i tornada podia passar qualsevol cosa. No ha arribat la sentència definitiva i el gol del Premià els ha fet entrar al partit, s’ ha hagut de patir, però finalment s’ ha pogut assaborir una nova victòria que continua instal•lant al Farners en posicions de privilegi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada