diumenge, 13 de febrer del 2011

EN JUVENILS, UNA DE CALENTA I UNA DE FREDA!

VIC RIUPRIMER 0 – JUVENIL “A” 3.  IMATGE D’ EQUIPÀS!

Els juvenils han aconseguit una nova victòria i encadenar la cinquena jornada consecutiva d’ imbatibilitat, i ho han fet en un partit molt complert donant una sensació de gran equip, controlant sempre al rival, estant a un bon nivell defensiu , mostrant-se capaç en atac d’ arribar amb perill a la porteria contrària i assolint tres bonics gols que han suposat un merescut triomf.

Restru ha obert el marcador en la primera part i en la segona Miquel ha consolidat el resultat i Gregor ha marcat el tercer en el darrer minut- Gols que serveixen per sumar tres valuosos punts i premien el bon nivell exhibit per l’ equip.

JUVENIL “B” 0 - FORNELLS 4. EL LLOC QUE ENS CORRESPON!

Els nostres juvenils “B” només han perdut amb dos equips, que curiosament són els dos que ens precedeixen en la classificació, per tant sembla clar que l’ equip és mereix el tercer lloc en l’ esmentada taula.

El Fornells ha estat superior, sobre tot en la primera part on s’ ha mostrat sòlit, ben posicionat i letal a la contra. Els nostres no han trobat mai la manera de trencar la teranyina defensiva visitant i s’ ha estrellat repetidament en el seus intents pocs reeixits.

El resultat al descans era ja de 0 a 3, i malgrat que el partit s’ ha equilibrat en la segona mai s’ ha somiat en la remuntada.