diumenge, 7 d’abril del 2013

BONS PARTITS, MALS RESULTATS EN INFANTILS!


GIRONÈS SABAT 3 – INFANTIL “A” 2. A PROP DE LA SORPRESA!

Els infantils ja han aconseguit ser un equip competitiu en aquesta categoria tant exigent, un equip capaç de plantar cara a tots els camps  inclús els dels equips capdavanters.
Al camp del Sàbat l’ equip  ha  estat molt a prop de l’ empat, de fet ha gaudit d’ oportunitats en el tram final de partit, i els locals han demanat  insistentment l’ hora.
Els de Sàbat s’ han avançat molt aviat, i malgrat el gol de Marcos, el resultat al descans era de 3 a 1. Però l’ equip ha reaccionat en la segona,  ha arribat el gol d’ Edu Zanora, i el Farners ha posat contra les cordes al rival fins al xiulet final.

INFANTIL “B” 0 – VILABLAREIX 2.  DUEL EN EL CIM!

Els dos millors equips de la categoria s’ han enfrontat en un partit molt intens. Els dos primers classificats han ofert  un bon espectacle futbolístic  ple de vivesa i energia.
Al final però, els visitants s’ han endut els tres punts en joc, ja que han tingut més encert en les jugades claus. Un gol en cada part han desequilibrat un duel  que ha tingut fases d’ igualtat, però que finalment el líder ha decantat del seu costat.

Llàstima de les diverses  oportunitats  desaprofitades pels nostres  que podien haver canviat el signe del partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada