diumenge, 21 d’abril del 2013

TARDA D’ INFORTUNI EN JUVENILS!


JUVENIL “A” 0 – JABAC I TERRASSA 2. S’ ESCAPEN LES OPCIONS!

Els juvenils s’ els hi ha postat costa amunt la recta final de la temporada, ja que la permanència a la categoria Nacional s’ ha complicat molt després d’ encaixar una nova derrota en un partit competit i sense sort de cara al gol.
El Farners porta quatre jornades consecutives sense marcar, i és aquesta manca de gol el que està condemnat a l’ equip que proposa partits igualats, amb més ocasions que el rival, però sense pólvora.
Un altre trist protagonista del partit ha estat un linier que, durant la primera part se li ha oblidat que podia aixecar la banderola i ha autoritzat com a bones diverses jugades de clar fora de joc dels visitants, entre ells el primer gol que ha marcat el desenllaç del partit. Lamentable que aquests joves aprenents de jutge de línea  no estiguin al nivell de la categoria Nacional Juvenil.
En la segona part ha continuat l’ infortuni de cara el gol i  l’ equip ha anat prenent riscos fins que ha encaixat el segon i definitiu  gol.
Però mentre hi ha vida i hi ha esperança, i segur que l' equip continuarà lluitant i competint per capgirar la situació.

TORDERA 2 – JUVENIL “B” 1.  CIRCUMSTÀNCIES ADVERSES!



Els juvenils estan afrontant aquest tram final amb el potencial molt minvat.  Ja que a les baixes per lesions hi  hem de sumar els jugadors que son convocats amb el juvenil A,  i això provoca que l’ equip s’ hagi d’ ajudar amb jugadors cadets per completar les alineacions. Els cadets rendeixen a bon nivell i els hi suposa una bona experiència  en els seu procés d’ aprenentatge, però les limitacions de la plantilla poden conduir a resultats desfavorables.
El Tordera s’ ha avançat en el marcador en una primera part molt desafortunada on els nostres  no han trobat el camí del gol, ja que inclús s’ha desaprofitat el llançament d’ un penal.
Amb un dos a zero en contra ha començat la segona part,  Jordi de la Barrera ha marcat tot just començar i ha obert la porta a l’ esperança de la remuntada, però no hi ha hagut manera, ni idees massa clares ni sort en els metres finals i el marcador no s’ha mogut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada