diumenge, 7 d’abril del 2013

GOLEJADES EN JUVENILS!


JUVENIL “A” 0 – FC BARCELONA 6.  SUPERATS PER L’ ESDEVENIMENT!

Santa Coloma de Farners ha viscut un dia històric ,  el Barça ha jugat contra el Farners en partit de lliga!, extraordinari!.
No obstant el partit ha tingut poca història, els blaugranes han encetat el marcador aviat i els nostres han llençat la tovallola massa ràpid, (El mateix que fan molts equips de Primera divisió quan  s’ enfronten al Primer Equip del Barça).
El Farners no ha ofert la seva millor imatge, i ha semblat guardar l’ intensitat pels transcendents propers partits,    els visitants han estat superiors i en el tram final, ha donat l’ impressió de que no volien fer més sang d’ un equip sobrepassat.
Arriba ara l’ hora de la veritat pels juvenils,  han tingut el premi  de jugar a Nacional,  s’ han mostrat competitius durant molt partits i a set partits del final de lliga encara tenen opcions clares de permanència, segur que lluitaran per elles, i passi el que passi, també segur que ens sentirem orgullosos del treball de l’ equip.

RACING BLANENC 0 – JUVENIL “B” 8. GOLS I BONES SENSACIONS!

Ela juvenils han fet un bon partit, no només per haver superat amb claredat a l rival, sinó perquè han intentat jugar ha futbol, han cercat les bones combinacions, han funcionat com un equip i han donat una bona imatge futbolística.
El partit però, no ha tingut massa emoció, quan Miguel Mayor ha obert el marcador en el minut 4, ja s’ ha vist clar que el partit només tenia un propietari.
Els gols de Miguel Mayor (3),  Jordi Dalmau (2),  Alexei Bostanica, Guillem Brugué i Angel Padrós, han arrodonit un resultat contundent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada