diumenge, 14 d’abril del 2013

EMOCIÓ, NO SEMPRE REEIXIDA, EN JUVENILS!


JUVENIL “B” 2 – TOSSA 1. GUANYANT  I  PERDODANT !

El partit es podia haver sentenciat en la primera part si l’ equip hagués aprofitat totes les oportunitats de les que ha disposat. De fet  Albert Casellas ha obert el marcador ja en el minut 2 i  les ocasions de gol s’ han succeït fins que Manel Guarnido ha aconseguit el segon.
Però en la segona la dinàmica del partit ha canviat amb el gol visitant i l’ incertesa en el marcador a obligat a patir fins al final. Però el Farners ha treballat bé i ha sabut mantenir l’ avantatge per assegurar la victòria.

REUS 1 – JUVENIL “A” 0.  SENSE FORTUNA!

És increïble que el Farners hagi acabat perdent aquest partit si repassem totes les oportunitats clares de gol que ha disposat,  però en el futbol guanya qui fa més gols i en això els nostres no han estat gens afortunats.
Un solitari gol de penal  en la primera part ha decidit el partit, i de res ha servit que el Farners tingués més possessió de pilota, més domini, i moltes més opcions de gol.
L’ equip està competint, donant la cara i no tirant mai la tovallola, i això ja és motiu d’ orgull.  I segur que  els designis de la fortuna no sempre donaran l’ esquena en aquest final de campionat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada