divendres, 29 de març del 2013

EL FARNERS DONA LA TALLA AL MIC

Un any més  els nostres juvenils ens han ofert una bona participació en el torneig MIC, on només ha estat derrotat per dos equips de potencial astronòmic com Villarreal i Ath.de Bilbao, davant dels quals ha competit molt dignament.

La segona fase ha començat amb un partidàs contra el Ath.de Bilbao. Els nostres s’ han avançat en el marcador convertint.se en l’ únic equip capaç de fer un gol a l’ Athletic en els  cinc partits que l’ equip basc porta disputats. El Farners ha defensat, amb ungles i dents, el gol obtingut, però en el darrer minut de la primera part ha arribat l’empat. Els Bilbaïns, que han demostrat ser molt bon equip, han pressionat de valent fins a capgirar finalment el marcador.

A la tarda, contra l’ equip Brasiler, el Farners ha sortit molt endollat, prenent molts riscos, a la recerca d’ un resultat molt abundat per poder passar a la segona fase com a millor segon,  l’ equip ha marcat cinc gols (resultat final 5 a 2), i ha estat molt a prop de la proesa. Finalment l’ equip s’ ha acomiadat del torneig obtenint una golejada  que prestigia i posa colofó a una nova participació al MIC.