diumenge, 28 d’abril del 2013

FARNERS 1 –GRAMANET 2. A CASA NO HI HA MANERA!

Nova ensopegada  del Farners a casa, on res ens surt de cara.

Els nostres han començat el partit dominant i molt aviat hi ha hagut un mans no xiulades a l’ àrea visitant i una clara ocasió de Criado. A la mitja hora de joc ha arribat el merescut gol, afortunat  (En Pròpia porta) però que ha canviat la dinàmica del partit, ja que els visitants han començat a tenir oportunitats.
I la jugada clau ha arribat en el darrer minut de la primera part on un estira i arronsa entre Fajardo i un davanter de la Grama han acabat, incomprensiblement amb l’ expulsió del jugador local i l’ impunitat del visitant.  I per acabar-ho d’ arrodonir el llançament de la falta ha suposat el gol de l’ empat.
Amb inferioritat numèrica el Farners ha afrontat la segona part amb bona actitud i portant el pes del partit, però un gol  estrany (el davanter feia una passada a l’ interior de l’ àrea i la pilota ha acabat entrant sense que ningú la toqués) ha  situat el 1 a 2 al marcador que ja ha resultat inamovible.