diumenge, 28 d’abril del 2013

POC PREMI A L’ ESFORÇ DELS NOSTRES INFANTILS!

INFANTIL “A” 0 – DAMM 4.  SOM DE PREFERENT!

Ja està confirmat matemàticament, els infantils del Farners han assolit la permanència a l’ exigent categoria de Preferent, per tant enviem la nostra felicitació a jugadors,  entrenadors  i ho fem extensiu a mares, pares i afeccionats que han hagut d’afrontar una temporada molt complicada per l’ alt nivell futbolístic dels rivals.

La permanència s’ ha confirmar gràcies a la no victòria del Blanes ja que el rival d’aquesta jornada era molt complicat, segurament el millor equip de la categoria. Malgrat això el Farners ha plantat cara, s’ ha defensat amb molt ordre i bon treball, ha disposat d’ una gran ocasió per obrir el marcador i ha arribat al descans amb una desavantatge mínima (0 a 1).  Amb el pas dels minuts la resistència ha anat minvant i els cervesers han imposat la seva llei.

CALDES 3 – INFANTIL “B” 3.  PERDONANT MASSA!

L’ eficàcia en els metres finals ha estat el que ha marcat el desenllaç del partit, ja que els locals han tret un alt rendiment de les seves oportunitats  mentre que els nostres han disposat de moltes més ocasions a part dels gols aconseguits.
El partit s’ ha complicat d’ entrada amb el gol del Caldes al minut dos,  però ràpidament el Farners ha agafat el timó del partit i ha sovintejat l’ àrea rival. Ferran Espriu ha marcat el gol de l’empat i malgrat les diverses oportunitats l’ igualada s’ ha mantingut fins al descans.
Un gol de Jan Climent posava el Farners per davant, però els locals obtenien petroli de les seves oportunitats i aconseguien un nou empat.
Xavi Morell tornava a situar avantatge pels nostres en el marcador que semblava confirmat, però en els instants finals un gol polèmic ha suposat l’ empat definitiu.