diumenge, 14 d’abril del 2013

ELS CADETS VENCEN I CONVENCEN!


CASSA 1 -CADET “A” 3.  TRIOMF MERESCUT!

El Farners ha fet un bon partit al camp del Cassa, ha superat amb claredat al rival i ha aconseguit un triomf indiscutible.
L’ equip ha donat una bona imatge, s’ ha mostrat ordenat en defensa i  en atac  ha sabut desbordar al rival i  endur-se la victòria. David Olivares agafant l’ esquena a la defensa  a la defensa local ha obert el marcador, i Nico Maniucov ha marcat el segon per reflectir la supremacia dels nostres.
Un jugada de murri de Victor Morales ha significat el tercer i la sentència  del partit. I només el lògic relaxament final ha concedit el gol del honor local que mai ha fet perillar la victòria.

FARNERS 6 – LLAGOSTERA 3. METAMORFOSI POSITIVA!

Els cadets han ofert dues cares molt diferenciades, una primera part plena d’ imprecisions i una segona en la que han han fet un molt bon futbol desarborant per complert al seu rival.
En la primera part l’ equip no ha estat fi, però s’ ha avançat en el marcador amb dos gols de Marc Carballal i Aaron Carles, no obstant  els visitants han capgirat el marcador aconseguint tres gols,,  encara que Joan Rotllan ha empatat de nou per acabar una primera part descontrolada.
La reacció en la segona part ha estat extraordinària, el Farners s’ ha mostrat com un bon equip, amb perfectes combinacions i esborrant  al rival del camp. Han arribat tres bonics gols obra de Marc Carballal, Javi Cozar i Joan Rotllan i podien haver-ne arribat molts més ja que el joc de  l’ equip ha estat un allau molt difícil de frenar..    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada