diumenge, 7 d’abril del 2013

FARNERS “B” 4 – LES PRESES 2. ALEGRIA!

Ningú pot negar que darrerament els partits  del nostre filial són un bon esbargiment:  emoció, gols, ambient a la graderia i  si acaba bé, com aqueta jornada: alegria final!
El partit ha començat molt bé per un Farners intens que s’ ha avançat en el marcador amb gol d’ Abduline, i podia haver augmentat la diferència bans del descans si el porter visitant no hagués aturat un bon xut de Jordi Jofré.
Però la segona part ha estat molt moguda,  un llançament de falta servia a Les Preses per empatar,  un penal  que ell mateix havia provocat l’ aprofitava el mediàtic Ferran Murgadella per tornar posar avantatge al marcador, i un gol de rebot significava un nou empat.
Llavors ha aparegut Eric Surós per transformar de manera magistral i espectacular un llançament de falta en el 3 a 2, que ha provocat que els visitants prenessin molts riscos i els nostres a la contra gaudissin de moltes ocasions per sentenciar.  En una d’ elles Robert Solà ha aconseguit un bonic i celebrat gol que ha assegurat un a preuada victòria.