diumenge, 21 d’abril del 2013

VILASSAR DALT 0 – FARNERS 1. VISITANTS IL-LUSTRES!


Els resultats del Farners a fora de casa son impressionants, i a Vilassar l’ equip ha sumat una nova victòria que manté viu el somni de l’ ascens ja que situen a l’ equip a un sol punt de la segona posició, plaça  que dona dret a disputar  la promoció.
La recepta a fora és clara i triomfal: Ordre defensiu,  treball incansable per cada pilota, i aprofitament de les oportunitats.  I els ingredients han tornat a funcionar per l’ obtenció de tres punts molt importants.
Un extraordinari gol d’ Oscar Almendros en un llançament de falta magistral a mitjans de la segona part ha decidit el partit. És cert que el Farners ha disposat d’ algunes oportunitats per a sentenciar,  però no és menys cert  que el Vilassar ha pressionat de valent en els minuts finals on s’ ha hagut de patir per mantenir la victòria.
La nota negativa del partit ha estat la lesió del nostre porter Adrià Fradrera que ha sofert un cop a la gola hi ha hagut de ser traslladat a l’ hospital per precaució. Esperem que l’ ensurt no passi d’ aquí i enviem els millors desitjos al bo de l’ Adri perquè la seva plena recuperació sigui el més aviat possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada