diumenge, 28 d’abril del 2013

RCD ESPANYOL 6 – JUVENIL “A” 0. RES A FER!

Els nostres juvenils han viscut un altre dia per l’ història amb la visita oficial a la Ciutat Esportiva Dani Jarque del RCD Espanyol,  però  tal i com va passar en la visita a la Joan Gamper el resultat ha estat contundent  (6 a 0).
De nou l’ escenari ha sobrepasat als nostres que han estat molt superats en un tram inicial de partit on els periquitos han dictat la seva llei.  Dos gols al primer quart d’ hora han deixat clar que no es pescaria res positiu en aquesta jornada.
A la segona part l’ equip ha estat millor i ha plantat cara en molts minuts, però la sentència ja estava dictada (resultat al descans 4 a 0), i dos gols en els darrers cinc minuts han abundat el marcador.

El partit que havia d’enfrontar el Juvenil “B” amb el Cala Guidó es va haver  de suspendre ja que la pluja caiguda al migdia del dissabte va deixar el camp impracticable a l’ hora del partit.  Bon criteri per part de l’ àrbitre en impedir la disputa del partit en aquelles condicions.