diumenge, 2 de desembre del 2012

POCA FORTUNA EN INFANTILS

INFANTIL “A” 0 – MATARÓ 4. DE MENYS A MÉS!
Els de Mataró han estat superiors i han demostrat que són un dels grans equips de la categoria. I la posada en escena ha estat clarificadora ja que el resultat en el minut sis ja era de zero a dos.

L’ equip s’ ha sabut assentar després de l’ allau inicial visitant, i amb bona actitud ha millorat les seves prestacions i ha plantat cara, però l’ exigència del rival els ha concedit molt poques opcions. Conscients de la diferencia de potencial d’ ambdós conjunts el Farners ha fet un bon treball i ha complert amb les expectatives.

VILABLAREIX 3 – INFANTIL “B” 2. ESTAVELLATS AL PAL!

Els infantils ho han fet tot per guanyar: joc, domini, oportunitats..., només l’ infortuni en els metres finals o la manca de punteria els ha impedit sortir victoriosos de Vilablareix. Cinc pilotes al pal, i un munt de bones ocasions no transformades han deixat a l’ equip sense el premi merescut.

Els locals s’ han avançat en el marcador als cinc minuts, però el Farners l' ha capgirat  amb gols de Miki Giraldo i Mohamadou Drameh. Hi ha hagut moltes ocasions per sentenciar però no hi ha hagut sort i els locals (líders de la categoria) no han perdonat i han aconseguit dos gols (el darrer en l’ últim minut) que ha deixat als nostres sense puntuar malgrat el bon partit realitzat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada