diumenge, 23 de desembre del 2012

MALSON ABANS DE NADAL!

Hem escollit el títol de la famosa pel·lícula de Tim Barton per descriure el cap de setmana poc reeixit  de resultats que han obtingut, en general, els equips de la nostra entitat, a l’ espera que l’ aturada Nadalenca  serveixi per desconnectar de la competició i aconseguir un canvi de dinàmica en la represa.
Si bé és cert que tots els equips estan dintre dels objectius marcats, també ho és que el colofó d’aquesta darrera jornada no ha deixat bon regust. Amb excepcions significatives que s'han de valorar.

FARNERS 0 – MASNOU 3. CONTRA – COLPEJATS!

Fi a la bona dinàmica del Farners de quatre partits sense perdre. L'encarregat de trencar-la va ser el Masnou, que ha sabut treure molt fruit dels contracops en la segona part. El partit ha estat molt igualat, i tot i que els visitants han estat just vencedors,  el marcador ha acabat mostrant un resultat excessiu pels mèrits dels uns i dels altres.
En la primera meitat, el Farners s’ ha mostrat voluntariós però sense encert. I en la segona el partit s’ ha trencat.
En el minut 55 el Masnou, en una discutida posició de fora de joc, s’ ha avançat en el marcador, ha passat a dominar el partit a través de ràpids contraatacs que els nostres  no han aconseguit aturar. La superioritat del Masnou s’ ha confirmat amb el 0-2,  I el Farners desesperat no ha trobat camins per capgirar la situació, L’ arribada del tercer en la recta final ha estat l’ estocada definitiva.
 El Farners veu aturada la seva progressió a la lliga amb aquesta derrota, però es manté en una privilegiada posició en la taula classificatòria.

FARNERS “B” 0 – HOSTOLES 2. MINVATS!
L’ arribada del Nadal ha de servir per recuperar efectius, ja que l’ equip ha afrontat el partit amb moltes baixes i, per tant,  lluny de poder exhibir el seu potencial.
El Farners ha exhibit bona actitud, no ha tingut fortuna en els moments importants del partit, i ha acabat perdent per 0 a 2 amb un gol encaixat en cada part.
La nota més positiva ha estat el debut i participació de jugadors del Juvenil “B”: Guillem Brugué, Abdellah i Àngel Padrós que han rendit a bon nivell.

VILASSAR 2 – JUVENIL “A” 1. FINAL CRUEL!
No ha estat un partit brillant, però l’ equip no mereixia sortir sense premi d’ un partit igualat, que s’ ha escapat en el temps de descompte.
Els locals s’ han avançat en el marcador en la primera part, però el Farners ha reaccionat bé i ha obtingut, amb el gol de Marc Passolas, el merescut gol de l’empat.
Podien haver guanyat els nostres si l’ àrbitre hagués xiulat algun dels dos clars penals comesos en l’ àrea dels del Maresme.  I per acabar-ho d’ adobar un gol en el minut 92 deixava els punts a casa i als nostres amb la desencís de veure que l’ esforç no obté cap botí.

JUVENIL “B”  3 – PALAFOLLS 3. LA GRAN REMUNTADA SALVA UN PUNT!

Els juvenils  rescaten un punt en un final de partit trepidant que salva la cara d’un partit poc brillant fins aleshores.
Semblava que el partit es posava de cara quan Jose Martinez inaugurava el marcador en el tram inicial, però el joc no era fluid i l’ equip no mostrava la seva millor cara. I amb aquest panorama els visitants han capgirat el marcador abans del descans.
Al començament de la segona part  ha arribat, de penal,  un nou gol visitant i res convidava a l’ optimisme, però els bons equips són aquells que quan no els hi surten les idees  tiren d’ orgull i no es rendeixen, i així ha arribar la reacció dels nostres.
Alex Cañadas ha marcat el segon gol del Farners quan faltaven quatre minuts, i el Palafolls ja jugava en inferioritat numèrica per la justa expulsió d’ un jugador visitant. I en el darrer minut Jordi de la Barrera ha marcat de penal el celebrat empat, i encara els nostres han gaudit d’ una darrera oportunitat pel gol de la victòria que no ha arribat.

CADET “A” 1 – ROSES 2. ENSOPEGADA!
S’ ha truncat la ratxa de victòries (set de consecutives) que portaven els nostres cadets, i això que la sortida al camp ha estat excel·lent, i el Farners ens han ofert un molt bon primer quart de partit.
Però un penal ha obert el marcador pels de Roses i al Farners ja li ha costat molt trobar la fluïdesa necessària per crear oportunitats clares. Ha estat a l’ inici de la segona part quan una bona incorporació per banda d’ Arnau Funollet ha suposat el gol de l’ empat.
A partir d’ aquí el partit ha estat equilibrat, bones intencions i poques idees, i ha arribat el gol visitant que ja no s’ ha pogut superar. Minuts finals amb empenta però poca claredat han donat pas a una derrota, que només és un pas enrere, amb molt camí per davant i  arribant al descans nadalenc  instal·lats a la segona posició.

INFANTIL “A” 0 – VIC RIUPRIMER 5. UN PAM PER SOTA!
El Vic ha estat un bon rival, molt superior als nostres, i han acabat enduent-se el partit amb certa comoditat, malgrat que el Farners ha competit sempre i no ha defallit malgrat la deferència en el camp i en el marcador.
L’ equip ha mostrat esperit de treball i solidaritat en l’ esforç, i per tant, malgrat el resultat, l’ accelerat curs d’ aprenentatge que estan fent els nostres en aquesta categoria tant exigent és molt lloable.

SANTA EUGÈNIA 3 – INFANTIL “B” 6. L’ ALEGRIA DEL NADAL!
Una de les poques notes positives de la jornada l’ han protagonitzat els joves infantils amb el seu partit a Santa Eugènia.
Un partit equilibrat d’ inici,  que la perseverança dels nostres en atac ha acabat desequilibrant, i en el que l’ expulsió d’ un jugador local a la mitja hora de joc ha estat decisiva.
Els locals han obert el marcador en el minut 10, però el Farners ha remuntat i ja abans del descans els gols de Ebrima, Albert Julià i Xavi Morell han situat en el marcador un favorable 1 a 3.
Quedaven emocions per la segona part, els gol dels de casa als primers minuts, ha estat contrarestat pels de Ferran Roura i Ferran Espriu i el partit ja estava al sac, malgrat l’ intercanvi de gols a la recta final, on Mamadou marcava el definitiu i meritori 3 a 6.