diumenge, 16 de desembre del 2012

VICTÒRIES EN CADETS!

BEGUR 0 – CADET “A” 5. MICA EN MICA, S’ OMPLE LA PICA!

El Farners ha estat superior i ha merescut la clara victòria, però aquesta ha tardat en consolidar-se ja que l’ equip ha anat entrant mica en mica al partit

El primer gol, aconseguit per Moha, ha arribat a la recta fina de la primera part, i en la segona l’ equip ha estat un corró que ha passat per sobre el rival, i ha anat obtenint gols que han certificat la golejada que permet a l’ equip instal•lar-se en la zona capdavantera de la classificació.

En la segona part els gols de Victor, Abde, Angel Roca i Arnau Funollet han sumat la maneta.

CADET “A” 6 – UNIÓ GIRONA 3. FUTBOL DOSIFICAT!

El partit ha començat en retard després de el camp de futbol s’ hagués de convertit en una pista d’a terratge d’ un helicòpter medicalitzat d’ urgència.

El Farners ha funcionat a batzegades, combinant estones de bon futbol amb algunes molt ,és fluixes. Els visitants s’ han avançat en el marcador, però la reacció dels nostres ha estat brillant i ja a la mitja part guanyaven per 3 a 1. I l’ inici de la segona part ha deixat clar que els punts es quedarien a casa quan el marcador senyalava un contundent 5 a 1.

I amb la feina feta, l’ equip s’ ha relaxat en excés i els Gironins han maquillat el resultat final.

Els golejadors han estat: Arnau Camós (Gol olímpic), Marc Carvallal (2), Pau Casadellà (2) i Marc Vilallalta.