dilluns, 3 de desembre del 2012

GRAN CAP DE SETMANA PELS JUVENILS

MOLLET 1 - JUVENIL “A” 2. ORGULL I SATISFACCIÓ!

Gran partit dels juvenils amb bones jugades, polèmica, emoció, èpica i gran victòria final.

En la primera part el Farners, molt ben posicionat, ha fet un recital de contracops i podia haver sentenciat el partit, han arribat els bonics gols de Jose Martinez i Jose Flores, i hi han hagut més ocasions que mereixien pujar al marcador.

Però tot s’ ha complicat en la segona part, primer Jose Martinez ha estat expulsat, i després Cape ha rebut una injusta targeta vermella quan l’ àrbitre ha castigat una piscina en penal. Quedaven vint-í-cinc minuts per davant, el Mollet aprofitava el penal per escurçar diferències, i el Farners hauria de jugar amb dos jugadors menys.

El treball dels nostres ha estat colossal, s’ han multiplicat i han defensat el resultat de manera extraordinàriament lloable. Els afeccionats que han viatjat a Mollet han animat fins a l’ afonia, i finalment el gegantí treball ha tingut premi perquè la victòria no s’ ha escapat, i aquests punts permeten a l’ equip sortir de la zona de descens.

JUVENIL “B” 4 . TORDERA 2. S’ HA HAGUT DE PATIR!

Després de diversos partits plàcids, superats amb còmodes golejades, al Farners se li ha complicat el partit que afortunadament ha tingut final feliç.

El domini de la primera part ha estat dels nostres, David Fauria ha obert el marcador, però ha faltat profunditat per sentenciar. En el darrer minut de la primera part ha marcat el Tordera, i ha repetit a l‘ inici de la segona i el desconcert s’ ha apropiat del partit. Els visitants podien haver aconseguit algun gol més, però la reacció del Farners no ha tardat a arribar, els gols d’ Alex Cañadas i Albert Casellas han capgirat al marcador, i el de David Fauria a les acabales del partit han rubricat un triomf important.

1 comentari:

  1. Feia temps que no veia tan excel.lent treball defensiu,felicitats Farners!!!

    ResponElimina