dilluns, 17 de desembre del 2012

AVIÀ 1 - FARNERS 2. CAMPANADA D’ OPTIMISME!

Aquest Farners va a més. Queda molta Lliga encara però la dinàmica dels nostres és d'allò més positiva i convida a somiar. Tant que ha estat capaç de donar la gran sorpresa de la jornada en imposar-se al camp del líder Avià que encara no coneixia la derrota aquesta temporada.

La victòria al Berguedà ha estat d'aquelles que deixen un gran regust de boca pel fet de començar a remolc al marcador i completar la remuntada amb un espectacular gol d'Òscar Almendros al darrer minut de partit.

Amb els tres punts, els nostres es situen a només sis del líder i per tant de l'ascens a Tercera. (disculpeu l’ eufòria, cal seguir tocant de peus a terra!)

Després d’un bon inici del Farners, una indecisió defensiva ha generat l'1-0 i tot seguit Blanquera ha salvar el segon dels locals que podrien haver sentenciat.

La truita s’ ha girat a la segona part quan Alonso ha definit a la perfecció després d'una assistència de Romero. Als minuts finals el partit s’ ha tornat boig i Alonso és a punt de marcar el segon, que finalment arriba en una centrada xut d'Almendros que ha va fet desbordar l'eufòria entre dels nostres.