dilluns, 31 de desembre del 2012

ADÉU A UN ANY INOBLIDABLE

2012 ha estat un any molt positiu pel nostre club, records inoblidables que entraran a formar part, amb lletres d’ or de l’ història del C.E.Farners.

En un any hi ha hagut milers de instants per recordar, alguns bons i d’ altres no tant, i aquí hem volgut destacar els 12 millors records de 2012 (és una tria subjectiva, convençuts de que molts trobaran a faltar altres moments tant o més importants que els que nosaltres destaquem)

1
ELS JUVENILS PUGEN A NACIONAL


El Juvenil A guanya 1 a 3 al camp del Vilassar i es proclama campió de lliga, i per tant puja a categoria Nacional després d’ una temporada extraordinària i plena de grans emocions que mai podrem oblidar.

I les conseqüències d’ aquell instant ha provocat que estem vivint molts altres moments extraordinaris: La copa Catalunya contra el Barça, els partits de lliga contra Barça i Espanyol...., una lliga de somni en la que l’ equip està competint, hores d’ ara està fora del descens, però mantenir la categoria no serà gens fàcil i passi el que passi ningú ens podrà prendre el que hem viscut.

2
EL MIC TAMBÉ ÉS HISTÒRIC


Una temporada més el prestigiós torneig internacional MIC ha passat per les nostres comarques, però enguany la participació del nostre juvenil ha estat formidable. L’equip ha arribat a les semi-finals, convertint-se en el millor equip Gironí, el millor equip Català, el millor equip de l‘Estat Espanyol, ..... extraordinari!, rebent reconeixement de tots els mitjans de comunicació. La victòria en front a un dels grans favorits el Cruz Azul de Mèxic obre al club les portes de l’ història.

3
EL FARNERS ES CONSOLIDA A 1ERA. CATALANA



El Primer Equip empata a Mollet i s’ assegura que repetirà a la Categoria de Primera Catalana que acabava d’ estrenar, i que després de cinc anys viurà una última jornada tranquil•la. Finalment el Farners és vuitè (temporada 2011-2012) i es consolida a la categoria on continua competint i donant-nos moltes alegries, ja que en aquest moments l’ equip és quart classificat (un altre moment històric).

4
JAVI SALAMERO DEDICA LA SALVACIÓ DEL GIRONA AL FARNERS!


A la recta final de campionat, el Girona totalment enfonsat a la classificació fitxa al aleshores tècnic del CE Farners Javi Salamero, que aconsegueix el miracle de la salvació dels gironins, i el tècnic posa al nostra club en el mapa dedicant la victòria al Farners, que en aquell moment es notícia arreu de l’ estat. El nom del Farners surt a diaris, ràdios i Televisions d’ abast nacional.

Javi Salamero ha impartit el seu mestratge a Santa Coloma durant un any i mig inoblidable.

5
EL CADET “B” ES PROCLAMA CAMPIÓ

Després d’ una magnífica temporada els cadets guanyen a Lloret en la última jornada i es converteixen, amb tot mereixement, amb els campions de la segona divisió Cadet. Un mèrit extraordinari per un equip totalment de primer any, que celebra amb satisfacció l’ èxit obtingut.

6
ELS INFANTILS PUGEN A PREFERENT


Una altre fita històrica del nostre club, els infantils empaten amb el Vilamalla i s’ asseguren que matemàticament jugaran a la màxima categoria del futbol infantil, i això ha permès a l’ equip competir en una categoria tant exigent i visitar, per exemple, el camp del RCD Espanyol. Mantenir-se en aquesta categoria no serà fàcil, ni tampoc ho és que jugadors i acompanyats siguin comprensibles amb les dificultats de la competició, cal  gaudir partit a partit el premi d' aquesta categoria..

7
ELS ALEVINS ES CLASSIFIQUEN PER LA COPA DANET


Els alevins també juguen a l’ exigent màxima categoria, i l’ equip ha estat capaç de donar-nos alegries. Una d’ elles és la classificació per la final catalana de la Copa Danet amb els millors equips Alevins del país. Una experiència extraordinària i positiva.

Enguany les dificultats de la categoria es fan evidents, però més enllà dels resultats, que no son importants a aquesta edat, l’ equip està progressant en el seu aprenentatge.

8
ELS CADETS SÓN DE PRIMERA!



L’ any va començar complicat pel cadet “A” que no es trobava a sí mateix, però l’ equip va progressar adequadament i va acabar la temporada a molt bon nivell. La golejada al camp del Roses certificava la seva continuïtat a la Primera Divisió, fet que ja es pot considerar un èxit. Però la nova temporada ha començat molt positiva amb l’ equip instal•lat a la segona posició i capaç de no renunciar a res amb tanta temporada per davant.

9
SANTA COLOMA VIU GRANS FESTES DE FUTBOL 7
L’ any 2012 ha estat l’ any de recuperació de les jornades de Pre-Benjamins i Benjamins, torneigs amb molta participació, d’ equips i públic, que han resultat bons èxits organitzatius i moltes il•lusions dels protagonistes.

També hem viscut la segona edició de la Marató de Futbol 7 sènior, on el Camp Municipal ha viscut moltes hores diürnes i nocturnes divertides i competides de futbol amateur.

També aquest s’ ha organitzat la marató de futbol infantil i aleví, una proba pilot amb molta acceptació de jugadors i públic que pot ser el bressol d’ un nou torneig.

10
GRAN PAPER DE BENJAMINS I PRE-BENJAMINS


Els nostres equips de Futbol 7, que cada dia són més, (més equips i més jugadors), competeixen a bon nivell als seus respectius campionats, més enllà dels resultats que són intranscendents a aquestes edats, els futbolistes del Farners van progressant en el seu aprenentatge i a més fan un gran paper en els diversos torneigs on participen.

11
EL FILIAL GUANYA AL LÍDER BESALÚ

La continuïtat del Farners “B” és un èxit en si mateix, és l’ únic filial de la categoria, i amb moltes alts-i baixos aconsegueix competir jornada a jornada, donant sortida a molts juvenils que col•laboren en la continuïtat de l’ equip. Potser el moment àlgid de l’ any ha estat la victòria en front al líder de la categoria que en tota la lliga només ha perdut a Santa Coloma.

L’ equip s’ està mostrant molt irregular, moltes baixes per lesió, en tenen la culpa, i més enllà dels resultats, segur que el Farners “B” serà capaç d’ obsequiar-nos amb bons partits com el avui esmentat.

12

TOTHOM SUMA PEL COL-LECTIU!


El Farners s’ ha convertit en una suma d’ esforços individuals pel bé del col•lectiu, els jugadors més enllà de ser d’ un equip o d’ un altre es posen a disposició club per aportar la col•laboració quan calgui.: Juvenils juguen al Primer Equip, Jugadors del primer Equip, juvenils A i B, juguen al Farners “B”. Juvenils “A”, Cadets “A” i Infantils “A” que juguen als “B” i viceversa. Inclús Benjamins “B” i “C” que juguen indistintament als dos equips per poder fer dos conjunts en lloc d’ un. En definitiva, cada èxit d’ un equip és l’ èxit de tot el club.

I per que el club segueixi endavant cal l’ esforç de tothom:  futbolistes, tècnics, directius, socis, mares, pares i afeccionats, tots recordem amb orgull al 2012 i per a tots el nostre sincer desig:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada