diumenge, 25 de novembre del 2012

GRAMANET MILAN 2 – FARNERS 4. ÀNIMA DE GUANYADORS!


Gran victòria del Farners  a Can Pixauet (Camp de la Gramanet), on han estat capaços de protagonitzar una nova remuntada, demostrant  el gran poder de reacció d’ un equip que ha superat les diverses baixes (sancions, lesions i membres de mesa electoral), i  s’ han sabut emportar  tres punts importants que reflecteixen la línea ascendent on s’han instal·lat.
Una espectacular jugada d’ Oscar Almendros ha obert el marcador, però els locals s’ han aprofitat d’ algunes indecisions defensives per capgirar el marcador abans del descans.
En la segona part hem tornat a veure el Farners de les remuntades,  aquell que amb molt cor, però també bons arguments futbolístics,  ha anat a pel partit i ha superat al rival amb claredat. Guitart ha marcat l’ empat a l’ inici de la represa, i Dani Alonso ha culminat amb precisió una genial jugada de Ricky per posar l’ equip en franquícia.  
Ha calgut defensar la victòria com un tresor valuós i amb treball i ordre defensiu s’ ha aconseguit,  i  en el tram final ha tornat a aparèixer Raul Rueda per treure’ se de la “xistera” un bonic gol que assegurava el triomf.
Una altre nota positiva del partit ha estat el debut de dos jugadors juvenils:  Alex Quiñones i Jose Martinez, que han rendit a bon nivell.  
La victòria del Farners arrodoneix una gran jornada pels nostres equips de futbol 11, on hi ha hagut només una derrota,  la lògica del Juvenil "A" davant l' Espanyol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada