diumenge, 16 de desembre del 2012

INFORTUNI EN INFANTILS

BLANES 2 – INFANTIL “B” 0. NO TENIEM EL DÍA!

Res ha sortit de cara pels nostres infantils a Blanes on  futbolísticament han fet un partit pobre, però a més no han tingut la fortuna de cara en els moments importants del partit.

Alguna oportunitat molt clara i un gol anul•lat podien haver canviat la dinàmica del partit per un Farners que avui s’ ha trobat amb un molt bon rival.

Els gols locals han arribat a la segona part, i la reacció dels nostres no ha estat possible.

DAMM 7 – INFANTIL “A” 1. EL RESULTAT NO REFLECTEIX L’ ESFORÇ!

La contundència del resultat final no ha d’ amagar que l’ equip ha fet un bon treball i que en molts moments ha plantar cara i ha competit a bon nivell davant del líder de la categoria.

L’ equip cerveser s' avançat aviat en el marcador i ha situat el 2 a 0 en el minut vint, però la primera part ha tingut moltes fases d’ equilibri i el Farners ha donat bones sensacions. I més quan a l’ inici de la segona David Cimbron ha marcat el gol que ha donat emoció a un partit jugat de tu a tu. Però quan els locals han aconseguit el tercer han obert el camí de la golejada final que s' ha construit en els darrers minuts de partit amb els nostres ja rendits.