dissabte, 8 de desembre del 2012

EL NOSTRE FUTBOL ÉS INCONSTITUCIONAL!

El dos partits que disputaven els nostres equips el dia de la Constitució han acabat amb derrotes, i en ells el Farners no ha exhibit la seva millor cara. Serà casualitat? o és que hi ha una incompatibilitat oculta del nostre futbol amb la Constitució espanyola? ( Val més agafar-se les males jornades amb humor, a l’espera de millors resultats que, segur, arribaran aviat).
TORTELLÀ 3 – FARNERS “B” 1. INADAPTATS!

Dia advers pel filial que ja començava accidentat quan una averia en el cotxe no permetia a dos jugadors (Jofré, Vazquez) arribar a Tortellà fins ja començat el partit, i això per un equip prou afectat per les lesions (Èric, Genís, Garriga, Sergi, Jou, Alejandro) ja és un handicap important.

I a més l’ escenari ha estat molt advers als nostres interessos, un camp tou i enfangat, i un arbitratges lamentable que, al marge de les moltes errades tècniques i d’ apreciació, ha tingut errors de col•locació ja que ha tocat la pilota fins a quatre vegades, no han estat els millors aliats del Farners.

Però les circumstàncies no han d’ amagar les errades pròpies, i l’ equip s’ ha mostrat feble, i ha concedit gols amb facilitat, i els locals s’ han situat aviat amb el 2 a 0. La reacció ha arribat amb el golàs de Jose Martinez, però en la segona part la remuntada no ha estat possible, l’ expulsió d’ Ivan Bosch, el gol anul•lat a Xavi Prat i una nova badada defensiva ho han impedit.

JUVENIL “A” 0 – EUROPA 3. SOBREPASSATS!

L’Europa, que ha donat l’ imatge del millor equip que ha passat per Santa Coloma aquesta temporada, ha superat a un Farners voluntariós i esforçat que ha plantat cara i ha resistit més d’ una hora amb l’ empat a zero, però al final ha hagut de flectar el genolls davant d’ un bon rival.

El Farners ha fet un bon treball defensiu però li ha costat arribar a la porta contraria. En la primera part, malgrat la major possessió de pilota visitant, hi ha hagut poques oportunitats de gol a les dues àrees.

Quan en la segona ha vingut el gol de l’ Europa el partit s’ ha començat a decidir, i més amb l’ arribada del segon cinc minuts després. El Farners ho ha intentat fins al final, però el rival ben plantat ha concedit poques opcions i ha rematat la feina al darrer minut.