dilluns, 17 de desembre del 2012

CARA I CREU EN JUVENILS

JUVENIL “A” 2 – PREMIÀ 0. EL PREMI DESITJAT!


Tres punts d’ or ha sumat el juvenil, tres punts que asseguren que l’ equip acabarà l’ any 2012 fora de la zona de descens.

El partit no ha estat espectacularment brillant però si ha tingut emoció i tensió. El Farners ha portat més l’ iniciativa del joc, fruit d’ això ha arribat, d’ un gran xut, el primer gol de Rúben. Tot i això el Premià també han gaudit de diverses oportunitats per marcar algun gol.

L’ expulsió de jugador visitant per la seva agressió en el darrer minut de la primera part, ha aclarit el camí cap a la victòria que s’ ha consolidat amb el segon gol de Rúben davant d’ un rival que mai s’ ha rendit.

CALA AGUIDÓ 3 - JUVENIL “B” 2. QUINA LLÀSTIMA!


Els juvenils han sortit sense premi després de fer un partit molt digne, i en el que han començat amb un ritme molt alt i en una mitja hora formidable han situat el dos a zero en e marcador amb gols de Jordi Dalmau i David Fauria.

Però en un camp de dimensions reduïdes, els partits canvien en pocs minuts, i els locals han empatat abans del descans.

En la segona el partit ha estat de brega i poca brillantor, i els locals han aconseguit el gol de la victòria en l’ intercanvi de futbol directe. És cert que dos gols del “Cala” s’ han aconseguit en posició més que dubtosa de fora de joc, però també ho és que si els nostres haguessin exhibit el mateix futbol que en els minuts inicials, haurien sigut imparables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada