diumenge, 23 de desembre del 2012

EL PREBENJAMÍ "A" ESTÀ EN FORMA

Com saben els seguidors d’ aquest blog, en ell  s’ hi publiquen totes les cròniques dels nostres equips de futbol 11. Però també agraïm trobar col·laboradors que ens facin arribar novetats i fotografies del futbol 7 de la nostra entitat, que amb molt de gust , seran publicades.
Avui volem fer esment de la bona trajectòria del nostre Pre-Benjamí “A”, que més enllà del bon resultats que obtenen,  que no són significatius a aquesta edat,  estan exhibint unes bones maneres futbolístiques  que estan fent gaudir d’ aquest esport als seus practicants i també als seus seguidors.

Els Pre-Benjamins, a part de portar de portar una gran competició lliguera,  han participat en les darreres setmanes en dos esdeveniments, que cal esmentar:

6-12-12   TORNEIG  DE  SILS

A la lligueta de classificació l' equip va empatar amb el St. Feliu de Guixols i va guanyar al Sils-B i al Sils-C i es va classificar segon de grup, pel goal-average general desfavorable. Però es va classificar per les semi-finals.

El Farners va jugar les semifinals contra el Sils-A, equip federat, i la victòria dels nostres va ser contundent:  2-5.

La gran final contra el St. Feliu va ser molt emocionant i igualada. I amb final feliç: victòria del Farners 1-0 i el millor jugador del torneig va ser designat en Jan Tiñena.

Van jugar: Albert F., Albert M., Eva, Jan, Manel, Moha, Pau, Pol E. i Robert (prebenjamí-B).
Entrenador: Paco


16-12-12  AMISTÓS:  RCD ESPANYOL 3 - FARNERS 3

Bonica jornada d' excursió pel Pre-Benjamí "A":  Primer l' equip, i els acompanyants, va fer una visita al nou Estadi de Cornellà, on el tracte rebut per part dels amfitrions va ser inmillorable i llavors trasllat cap a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol a St. Adrià del Besós per jugar un partit amistós.

Va ser un partit molt disputat, en el que després d'anar guanyant el Farners per 1-3, al final l'Espanyol va empatar 3-3. Va ser un dia molt agradable pels nens i també pels pares i acompanyants.

Van jugar: Albert F., Albert M., Andreu, Eva, Jan, Manel, Moha, Pau, Pol E. i Pol S.
Entrenador: Paco




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada