diumenge, 25 de novembre del 2012

GRAN JORNADA PELS INFANTILS!


CA LA GUIDÓ 2 – INFANTIL “A” 3. HEM GUANYAT!!

Victòria merescuda  dels infantils a Ca la Guidó  on s’ ha jugat, s’ ha patit i s’ ha gaudit. El Farners ha continuat en la dinàmica positiva de la darrera jornada que mostra la progressió de l’ equip i després d’ un partit molt treballat s’han sumat tres punts importantíssims que han de carregar l’ autoestima dels nostres futbolistes.
Ja en la primera part el Farners mereixia anar amb avantatge, però no ha estat fins a l’ inici de la segona quan David Cimbron ha obert el marcador, i malgrat que els locals han empatat, els nostres no han defallit fins a la recerca d’ un nou gol, aconseguit per Marti Carreras, que semblava podia donar la victòria.
Però hem entrat als darrers instants de partits  que han estat d’ autèntic vertigen.  A falta de dos  minuts el Ca la Guidó empatava en una polèmica falta xiulada pel col·legiat que ha perdut els papers en el tram final, però en la jugada següent un oportú Teo Parella marcava el gol  d’ una victòria sensacional.

COMA CROS 1 – INFANTIL “B” 5.  ALLAU FUTBOLÍSTIC!

El Farners s’ ha imposat amb claredat, contundència i mereixement al camp del Coma Cros. Un penal ha obert el marcador pels locals, però els nostres han reaccionat de manera brillant i com una piconadora han anat esmicolant la resistència del rival per sumar una golejada indiscutible.
Dos gols en la primera part, aconseguits per Ebrima i Xavi Morell  han capgirat el marcador, i en la segona el Farners no ha donat opcions, ha controlat, ha dominat i ha aconseguit tres gols ( marcats per Daniel Cantos, Albert Julià i Xavi Morell) que han certificat la victòria. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada