diumenge, 25 de novembre del 2012

ELS JUVENILS OFEREIXEN BONS PARTITS


JUVENIL “A” 0 – RCD ESPANYOL 2. BONA IMATGE, SENSE PREMI!

El camp Municipal de Santa Coloma de Farners ha tornat viure un esdeveniment futbolístic amb la visita del RCD Espanyol, el líder de la categoria.
I els nostres han ofert un bon partit, l’ equip ha sortit molt endollat i ha estat capaç de portar el domini i l’ iniciativa del joc en la primera part. El Farners ho ha fet tot per donar la gran sorpresa, però li ha faltat punteria en els metres finals on la fortuna no l’ han tingut de cara.
Però els grans equips ho son per la seva contundència i l’ Espanyol  n’ ha fet prou amb una sola oportunitat per avançar-se en el marcador.
En la segona part el Farners ho ha intentat tot, però el líder ha sabut controlar el partit i  aprofitar una contra per dictar sentència.
En definitiva bon partit dels nostres, que surten enfortits del partit, però no ha estat suficient per doblegar al líder.

TOSSA 0 – JUVENIL “B” 4. BONA FEINA!

Partit molt rodó dels juvenils a Tossa, on s’ han mostrat molt superiors al seu rival i han aconseguit una victòria clara, merescuda i brillant.
Albert Casellas ha obert el marcador en la primera part, però el millor joc dels nostres ha estat en el tram inicial de la segona on han passat per sobre al rival i amb els gols d’ Alex Cañadas i Jordi de la Barrera han encarrilat definitivament el partit.
Futbol control del Farners en el tram final, no passant ensurts en defensa i aconseguint mantenir la porteria a zero per tercera setmana consecutiva. I a més ha arribat un nou gol d’ Alex Cañadas que ha arrodonit el marcador.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada