diumenge, 11 de novembre del 2012

FARNERS “B” 3 –BESALÚ 1. LA GRAN CAMPANADA!


El Besalú és el líder indiscutible  de la categoria, ha arribat a Santa Coloma sense haver perdut cap partit, i només havent encaixat dos gols en els nou partits disputats.
Però el filial és així!, capaç del millor  (i també a vegades del pitjor), i ens ha obsequiat amb un partidàs extraordinari, que ha doblegat, amb tot mereixement,  al  totpoderós líder.
La primera part ha estat igualada, un Farners ben posicionat no concedia oportunitats i era capaç de crear les més clares a l’ altre àrea, Abdoulie i Miquel han estat molt a prop del gol.
La segona ha començat amb dinàmica semblant amb un Farners que anava creixent amb el pas dels minuts i en el minut 65 ha aconseguit el primer gol obra precisa d’ Enric Testart recollint una gran assistència de Jordi Jofré.
El líder ha reaccionat i ha empatat cinc minuts després, però el Farners no s’arrauliria amb l’ empenta del Besalú ja que encara podríem veure un tast de les millors essències  futbolístiques, quan Jordi Jofré ha connectat una vaselina amb efecte que s’ ha convertit en el segon gol, a tretze minuts del final.
El líder ha pressionat de valent, els nostres s’ han defensat amb intensitat i ordre, fins i tot llençant contracops amb velocitat, i així, ja en el temps de descompte ha arribat el gol de Miquel que certificava la gran sorpresa del campionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada