diumenge, 18 de novembre del 2012

CORNELLÀ 3 – FARNERS “B” 2. LA FORTUNA ENS DONA L’ ESQUENA!


El filial ha sortit de buit del camp d’ un dels  equips capdavanters de la categoria, però ha fet  un bon partit on per joc i oportunitats hauria merescut millor sort.
El Farners podia haver obert el marcador amb el llançament al travesser d’ Abdu o la doble rematada d’ Enric Testart, però el Cornellà aprofitava el seu futbol directe per obrir el  marcador.  Ràpidament un xutàs de Testart ha restablert l’ empat abans del descans.
En la segona el Cornellà, traient petroli de les seves oportunitats  ha tornat a marcar i llavors els nostres han agafat el domini del partit i han creat moltes i bones oportunitats, Jose Flores i Abdu estan molt a prop del gol, i és  Eric Surós qui aconsegueix l’ empat en el llançament magistral de falta.
La remuntada complerta era possible i per dues vegades un defensor local  salva sota els pals un gol que ja es cantava, però una nova pilota  penjada a l`àrea   pels de Cornellà suposa un nou gol que acabaria resultant definitiu ja que l’ empenta final dels nostres no té recompensa i  el gol que aconsegueix Parra és anul·lat per presumpte fora de joc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada