diumenge, 18 de novembre del 2012

JORNADA POSITIVA PELS JUVENILS


JABAC TERRASSA 2 . JUVENIL “A” 2.  PUNT DE MÈRIT!

El Farners ha sumat un punt davant d’ un del equips capdavanters del campionat, sens dubte un resultat que tothom hauria signat a la bestreta, però  tenint en compte el desenllaç del partit l’ empat final ha deixat un regust agredolç.
El Farners ha sortit molt endollat al partit i abans del primer quart d’ hora ha aconseguit el primer gol, obra de Jose Martinez. El Farners no ha afluixat i ha encarat el partit amb el segon gol marcat per Alex Quiñones a la mitja hora de joc.  I malgrat les envestides dels locals els nostres es defensaven amb ordre i encert fins que al darrer minut de la primera part l’ àrbitre s’ ha inventat un penal que ha permès als de Terrassa reduir diferències.
La segona part s’ ha fet molt llarga, el Jabac ha pressionat i el Farners es defensava amb ungles i dents, però el canti s’ ha trencat en el darrer minut de partit hon han volat dos punts.
Bon partit dels nostres que estan demostrat  que poden ser competitius en aquesta exigent categoria, i que el proper dissabte afrontaran un dels grans partits de la temporada, ja que el proper dissabte (a ¾ de 4 de la tarda) visitarà el Municipal de Santa Coloma de Farners el líder de la categoria, el RCD Espanyol (amb l’ avantatge de que segur no tindrem l’ àrbitre en contra, ja que el reglament arbitral prohibeix explícitament afavorir als periquitos).

JUVENIL  “B” 9 – RACING BLANENC 0. SENSE DONAR OPCIONS!  

S’ ha complert la lògica que mana la classificació i el Farners ha superat sense problemes l’ equip de Blanes i ha disputat un partit plàcid.
Els nostres no han volgut deixar cap escletxa a la sorpresa ni al patiment, i han sortit al camp disposats  ha decidir el partit molt aviat i en el minut set l’ equip ja guanyava per tres a zero. Per tant el partit ha tingut molt poca història més enllà de la supremacia del Farners.
El partit ha tingut també diverses notes positives: 
Per segona jornada consecutiva l’ equip ha aguantat el zero.
S’ ha produït el debut de tres jugadors cadets que han jugat a bon nivell: Mario Coronado, Àngel Roca i Abderrafiq.
I s’ han pogut veure gols de bella factuta. Els golejadors han estat: Guillem Brugué (3), Albert Casellas (3),  Alexei, David Fauria  (i un gol en pròpia porta).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada