diumenge, 4 de novembre del 2012

ELS CADETS VENCEN I CONVENCEN


QUART 0 - CADET “A” 2. AIXÒ RUTLLA!

Continua la dinàmica positiva pels cadets que han sumat nou punts en una setmana, alhora que han confirmat la bona línia de joc en la que superen amb autoritat als rivals.
El Farners ha merescut el triomf aconseguit a Quart gràcies a un partit molt seriós en totes les línies. La victòria s’ ha certificat en el tram final de la primera part on han arribat els bonics gols de Nico Maniucov i Francesc Peracaula.
En la segona  calia mostrar-se ferm i impermeables a la pressió local i no caure en provocacions ni joc dur. I amb treball i esforç solidari el triomf mai ha perillat.   

CADET “B” 2 – SANT GREORI 0. A FOC LENT!

Amb paciència, amb treball incansable, amb control del joc i amb bones intencions futbolístiques s’ ha gestat aquesta brillant victòria dels joves cadets.
Contra un bon rival, físicament poderós, i amb un àrbitre excessivament  protagonista  el Farners ha aconseguit un treballat triomf  que ha arribat amb una gran aportació de tot l’ equip i de la contribució golejadora d’ un inspirat Marc Carballal que ha aconseguit  dos bons gols en els minuts 60 i 70.
Els cadets continuen imbatuts, però la lliga acaba de començar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada