diumenge, 11 de novembre del 2012

SANT CUGAT 2 – FARNERS 1. QUINA LLÀSTIMA!


El Farners ha perdut el partit en la recta inicial (minut 6), quan una badada defensiva ha suposat penal i expulsió del porter  (Adrià Fradera), i l’ equip a més d’ encaixar un gol ha hagut d’afrontar el partit en inferioritat numèrica.
El Sant Cugat ha fet el segon abans de la mitja hora i el partit semblava sentenciat, però el Farners ha reaccionat  (I de quina manera!), i ha estat el dominador de la resta de partit malgrat jugar amb un jugador menys.
Guitart ha marcat abans del descans i la segona part ha estat totalment dels nostres que han merescut no sortir de buit de Sant Cugat. Pitu, Marc Martin i Dani Alonso han gaudit d’ oportunitats per inclús capgirar el partit, però la fortuna ha estat esquiva amb el gran esforç de l’ equip.

Per contextualitzar el desenllaç de la segona part i els mèrits del Farners, des d’ una òptica més neutral,  us deixem aquí unes frases extretes de la retansmisssió del partit per Twitter  fetes des de la web www.golcat.com:

 “El @futbolfarners tanca clarament al seu rival, que no aprofita en cap moment la situació de superioritat per crear jugades de perill”, “Victòria patidíssima dels locals. El Farners ha plantat cara”, Tot i jugar amb 10 homes quasi tot el partit , el Farners ha tingut opcions clares d'empatar. Els d'Albert Garcia han fet un esforç lloable”, “El mister del @SantCugatEsport @Joseduque5875 reconeix a@Gol_Cat que el seu equip ha jugat amb por a la 2a part davant el @futbolfarners.

En definitiva gran actitut, molt treball i poc premi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada