diumenge, 25 de novembre del 2012

VICTÒRIES EN CADETS!


FARNERS 3 – CASSÀ 0.  PRESENTANT CANDIDATURA!

El Farners continua en bona línea de joc i resultats i aconsegueix una nova victòria que el situa en la zona alta classificatòria a només dos punts del líder.
Els nostres cadets han estat molt superiors i han merescut el triomf amb escreix, han tingut la possessió de la pilota, el domini del partit i les oportunitats més clares.
A la mitja hora de joc  Angel Roca ha obert el marcador i duran la primera part es podia haver sentenciat el  partit si considerem les ocasions de gol que no han reeixit.
Però la sentència s’ ha escrit en la segona part on han arribat els gols de Victor i Dani Escalera que han estat el just premi al millor joc desenvolupat pel Farners.

LLAGOSTERA 3 – FARNERS 4. CONTINUEM IMBATUTS!

Partit poc lluït a Llagostera on els nostres han aconseguit una victòria que els manté  sense perdre en aquesta recta inicial de campionat.
L’ equip no ha tingut un dia inspirat, i no ha trobat fluïdesa en el seu futbol, no obstant ha estat capaç de tirar el partit endavant i sumar tres nous punts.
Joan Coll ha obert el marcador, però els locals han empatat, de penal, abans del descans. En la segona el Llagostera s’ ha avançat  en el marcador i llavors ha aparegut el millor Farners per capgirar el marcador amb els gols d’ Eduard Domingo, Marc Carballal i Karim.
El gol final dels de casa només ha posat emoció als instants finals, però l’ equip ha treballat per no deixar escapar el triomf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada