diumenge, 4 de novembre del 2012

JORNADA POC REEIXIDA PELS JUVENILS

FC BARCELONA 6 – JUVENIL “A” 0. PÀNIC ESCÈNIC!

Els juvenils han estat superats per un bon rival i per les mediàtiques circumstàncies que rodegen un partit històric com és la visita a les instal·lacions del Barça.
Un  gran camp de gespa natural impecablement regada, la presència de les càmeres de televisió i la innegable vàlua i superioritat del contrari han desactivat a un Farners que ha viscut un somni però que no ha tingut opcions de competir de tu a tu.
La resistència dels nostres ha durat mitja horam, inclús es podien haver avançat en el marcador amb un gol injustament anul·lat , però tot està lligat i ben lligat perquè no hi hagi opcions ni per poder-los fer pessigolles.
A partit del primer gol blaugrana el Farners s’ ha anat diluint i la lògica s’ ha imposat,  El corró culer ha funcionat, sobre tot en la segona part que s’ ha fet molt llarga per un Farners molt superat en un partit que no és de la seva lliga.

JUVENIL “B” 2 – VIDRERENCA 3. PATEJADA!

El juvenil “B” ha deixat escapar  una victòria que tenia assegurada en el minut 88, després de mostrar-se com un equip molt irregular.
El Farners ha fet una primera part fluixa, però en canvi ha anat al descans guanyant 2 a 1 amb gols d’Spago i Albert Casellas
En la segona l’ equip ha millorat i ha gaudit de moltes oportunitats per sentenciar el partit, però s’ ha entrat en el darrer minut de partit amb avantatge mínima i en mig de decisions arbitrals polèmiques, penal i expulsió de dos jugadors locals el Vidreres s’ ha trobat amb dos gols que li han donat la victòria.