diumenge, 8 de gener del 2012

EN INFANTILS: CARA I CREU!

OLOT 3 – INFANTIL “A” 0. PESEN ELS TORRONS!
Una primera per molt fluixa dels nostres, en la que res ha sortit de cara, amb masses imprecisions i inclús amb gol amb pròpia porta, ha marcat el desenllaç del partit.

Un Olot superior ha situat el 3 a 0 abans del descans i la bona reacció dels nostres, amb una notable millora en l’ actitud, no ha estat acompanyat per la fortuna i el marcador no s’ ha mogut.

GIRONÈS SABAT 1 – INFANTIL “B” 2. EN BONA RATXA!

Els infantils B han iniciat l’ any amb un gran resultat que continua la dinàmica positiva amb la que es va acabar l’ any anterior.

El partit ha estat disputat i els nostres han fet un joc seriós, han portat l’ iniciativa i han merescut la victòria obtinguda. La primera part ha acabat sense gols, però el Farners ja ha mostrat les seves bones opcions que s’han confirmat en la segona quan han arribat els gols de Cristian i Oriol. El gol local en el tram final ha donat emoció però el triomf en un camp complicat ja no s’ ha escapat.