diumenge, 8 de gener del 2012

BON CAP DE SETMANA PELS CADETS!

FORNELLS 1 – CADET “A” 1. ANY NOU, VIDA NOVA!


Gran partit dels cadets al camp del líder on han plantat cara i han estat molt a prop d’ una victòria que no hagués estat injusta.


Les vacances s’ han posat bé als cadets que han exhibit una actitud molt diferent a la dels darrers partits i amb esforç col•lectiu i treball solidari fet un partit molt seriós i que ha de marcar el camí a seguir per l’ equip.


El gol del Farners, aconseguit per Albert Casellas, ha arribat en l’ últim sospir de la primera part, i en la segona s’ han disposat d’ ocasions per fer el segon, el líder ha estat contra les cordes però ha aconseguit l’ empat. I tot podia passar en la recta final de partit on la solidesa de l’ equip li ha permès puntuar contra el Fornells que encara continuarà imbatut

CADET “B” 4 – ARBUCIENCA 2. FELIÇ REMUNTADA!.

Els joves cadets continuen encadenant resultats positius i han sumat una nova victòria per la qual ha calgut capgirar un resultat advers.

Els visitants han situar un 0 a 2 en el marcador que posava el partit costa amunt, però la reacció ha estat excel•lent i ja a la mitja part l’ equip ha equilibrat el partit.

L’ equip ha sortit en tromba en la segona, ha dominat, i ha creat oportunitats fins que han arribat dos gols que certificaven la victòria. En el tram final l’ encontre ha estat més obert amb ocasions pels dos costats, però el marcador no s’ ha mogut més i tres punts es quedaven a casa que serveixen per consolidar el liderat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada