diumenge, 22 de gener del 2012

JORNADA POC REEIXIDA PELS CADETS

BANYOLES 5 – CADET “A” 1. MASSA PALLISSA!

Els cadets han accentuat els seus defectes i s’ han endut una galejada de Banyoles. De fet el partit ha estat mol més competit del que reflecteix el marcador, però els reiterats problemes que ve patint l’ equip en les darreres jornades els han condemnat a l’ abundada derrota.

Si per fer un gol necessites abans fallar moltes oportunitats clares, i si mostres fragilitat defensiva amb errades puntuals però clamoroses pot passar que es vegi moltes estones d’equilibri en el joc però, en canvi, un marcador totalment advers.

A la mitja part el resultat era de 2 a 0, i el Farners s’ ha mantingut amb opcions fins al tercer gol que ha provocat el llançament de tovallola. El bon gol d’ Arnau Serrat ha maquillat mínimament el marcador en els instants finals.

El darrer partit de la primera volta es juga dijous vinent a les 19:30 al camp Municipal de Santa Coloma de Farners en front al Roses. Una bona oportunitat per recolzar aquest equip que no passa pels seus millor moments i que necessita un resultat positiu per iniciar la reacció.

CADET “B” 3 – LLORET 3. CAMPIONS D’ HIVERN!

El títol simbòlic de campions d’hivern és ja a la butxaca, i l’ equip acaba la primera volta sense perdre cap partit, no obstant el regust d’ aquest darrer partit no ha estat totalment dolç doncs el Farners ha fet mèrits per aconseguir la victòria.

El marcador l’ha obert un llançament de falta d’ Angel Roca, però els visitants han empatat en la primera part. En la segona de nou Angel Roca ha convertit una falta en gol i el Farners ha exhibit un domini aclaparador durant gairebé trenta minuts, però el Lloret ha tret un gran rendiment dels rebutjos defensius que s’han convertit en l’ inici dels dos contracops que han suposat dos gols i que han posat als nostres contra les cordes. Però el líder no s’ ha resignat i ha buscat el gol fins al darrer segon i Francesc Peracaula ha marcat el gol de l’ empat que permet acabar la primera volta en immillorable posició.