diumenge, 22 de gener del 2012

JORNADA DE CONTRASTOS EN JUVENILS

JUVENIL “A” 3 – VILASSAR DALT 1. MIRANT ENLAIRE!

Nova victòria treballada dels juvenils que en tan sols la primera volta estan molt a prop d’ aconseguir el gran objectiu de la temporada: la permanència. I a partir d’ aquí ja se sap que somiar és de franc!

El partit ha estat complicat, amb bon ritme i intensitat alta, i després d’ alguna oportunitat desaprofitada ha arribat el gol d’ Edu Blanquera a la sortida d`un córner, però abans del descans els visitants han empatat.

En la segona, després d’ un moments inicials en que el Vilassar pressionava de valent, ha arribat una ràpida jugada de contracop i el gol de Joel acompanyada dels millors minuts del Farners que s’ ha apropiat del partit i ho ha rubricat amb el tercer gol d’ Albert Zamora que deixava clar que els punts es quedarien a casa malgrat que els visitants ho han intentat tot fins al darrer minut.

SANT PONÇ 2 – JUVENIL “B” 1. RATXA ESTRONCADA!

Després de nou victòries consecutives ha arribat una ensopega del juvenil, la llàstima és que l’ esperpèntic desenllaç del partit ha vingut originat per la calamitosa actuació arbitral que s’ ha erigit llastimosament en el protagonista del partit.

Els locals s’ han avançat en el marcador en la primera part amb un gol en fora de joc, i després l’ injusta expulsió de Soro han complicat el partit. En l’ inici de la segona el Sant Ponç ha marcat el segon, però el Farners no s’ ha rendit i Guillem Brugué ha escurçat diferències. Però la reacció final no ha estat complerta, entre d’ altres coses perquè hi ha hagut dues noves expulsions dels nostres i per tant la ratxa de victòries ha viscut una frenada que segur que serà momentània.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada