diumenge, 29 de gener del 2012

ELS INFANTILS GUANYEN!

INFANTIL “A” 2 – QUART 0. VICTÒRIA DE SOLIDESA!

Bon triomf dels infantils que han hagut de fer un partit seriós i treballat per tal de recollir el premi final. L’ encontre ha tingut moltes fases d’ equilibri, amb contades oportunitats de gol, i molta pugna per fer-se amb el comandament del joc.

El Farners s’ ha mostrat molt sòlit, sense escletxes en defensa, concedint poques ocasions i en progressió ascendent en les combinacions ofensives. I a falta d’ un quart d’ hora una bona jugada individual de Manel Planchart han suposat el gol que ha obert la llauna i que cinc minuts més tard ha estat acompanyat pel segon de Joan Coll que certificava una victòria molt elaborada.

SANT GREGORI 0 – INFANTIL “B” 3. PREMI MERESCUT!

En la segona part han arribat els gols que han premiat amb victòria el bon treball dels nostres durant el partit. En la primera meitat no hi ha hagut gols i malgrat la major possessió de pilota del Farners que inicialment li ha costat trobar el camí del gol.

Però, com ve essent habitual, l’ equip millora després del descans i ha obtingut els gols que li han proporcionat la victòria. Primer un golàs de Karim, després un clar penal comès sobre Oriol que ell mateix ha transformat i finalment el gol d’ oportunisme de Youseff, i els tres punts ja tenien destí a Santa Coloma de Farners.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada