diumenge, 29 de gener del 2012

FARNERS “B” 0 – ARBUCIES 0. COMBAT NUL!

Partit molt igualat de dos equips que han desbordat intensitat i empenta però en el que les defenses s’ han imposat amb claredat als atacs.

Molta lluita i emoció per l’ incertesa del resultat, però amb comptades oportunitats clares de gol, la qual cosa fa pensar que el resultat final fa justícia als mèrits d’ ambdós conjunts.

Per part del Farners l’ ocasió més clara era a la primera part quan Xavi Prat enviava una paràbola per sobre el porter rival que estava molt a prop d’ arribar a la xarxa. Però també els visitants disposaven de la seva gran oportunitat en un llançament des de la frontal que es perdia gràcies a la gran aturada del porter Carles Blanquera.

Finalment repartiment de punts com a bons germans,  i la sensació d’ haver vist dos bons equips de la categoria sobre el terreny de joc.

3 comentaris:

  1. Clarament no has vist el partit! Aquest ha estat de domini visitant completament! El xut d'en Prat, ha passat a 1 metre del pal! >Els visitants a més de dominar han enviat un xut al pal i dues clares opcions de gol, amb una gran aturada del porter del primer equip. O sigui que el Farners pot estar molt content amb el resultat! Visca l'Arbúcies!

    ResponElimina
  2. Totom u veu a la seva manera, jo crec que si no pita el fora de joc a Jofré, que no ho era, en aquella jugada al final, hagessim guanyat, com a Arbúcies.

    ResponElimina
  3. Si no hagués...Sembleu el Madrid! El que jo he comentat és que clarament l'Arbúcies va ser millor. El resultat al final és el que és i ja no hi podem fer res! És clar que tots ho veiem a la nostra manera, és la gràcia del Futbol: També es podria discutir la groga de l'últim defensor quan marxava en Manel sol cap a porteria! Però... vinga que tingueu sort!

    ResponElimina